Concerten

Concertagenda & recensies

Info Matthäus-Passion          Info Najaarsconcert            Recensies

Vanwege de coronacrisis is het momenteel ongewis of en op welke wijze onze concerten doorgang zullen vinden. Raadpleeg deze site met regelmaat om op de hoogte te blijven. 

Op deze pagina vindt u alle beschikbare informatie over de concerten, kaartverkoop en recensies van de Oratoriumvereniging Bolsward (OVB).

Elke voorjaar, in de week voorafgaand aan Pasen, voert de Oratoriumvereniging Bolsward tweemaal de Matthäus-Passion (BWV244) van J.S. Bach uit.
Elk najaar heeft de OVB een uitvoering van wisselende klassieke koorwerken. Maak bovenaan deze pagina uw keuze over welk concert u meer wilt weten. U bent dan op de hoogte van de datums, aanvangstijden en uitvoerenden.

De concerten vinden altijd plaats in de prachtige en sfeervolle ambiance van de Martinikerk te Bolsward. Het middenschip van de kerk heeft geplaceerde stoelen. De zijbeuken (waaronder ook kerkbanken) hebben vrije zit.  

Kiest u voor Kaartverkoop, dan komt u meteen in de digitale bestelomgeving voor de entreekaarten, mits er op dat moment verkoop geopend is. De kassa van het Cultuurkwartier in Sneek is een fysiek verkooppunt voor entreekaarten voor onze concerten. 

Wilt u weten hoe er in de pers geschreven wordt over onze concerten kies dan voor Recensies.