Handleiding kaartverkoop concerten

Handleiding kaartverkoop Oratoriumvereniging Bolsward. 

De Oratoriumvereniging Bolsward is voor de kaartverkoop van haar voorstellingen een samenwerking aangegaan met Theater Sneek. Behalve verkoop via internet, is het tevens mogelijk kaarten te kopen aan de kassa van het Kunstencentrum Atrium, oud Kerkhof 11 te Sneek. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag 09:00 – 17:00 uur.

Indeling Martinikerk

Het podium waar koor en orkest op staan, bevindt zich aan de zijde van het grootorgel. Dat betekent dat de opstelling in de kerk 180˚ is gedraaid. Dientengevolge is de indeling van de vakken aangepast, zoals op de plattegrond te zien zal zijn.

Naar de webshop kaartverkoop:
Op www.ovb-bolsward.nl klikt u op de knop Kaartverkoop. U komt dan op de pagina van Theater Sneek waar u de kaarten voor ons concert kunt bestellen. Nadat u de gewenste kaarten heeft gekozen en besteld wordt u gevraagd in te loggen.
 
Inloggen met account Theater Sneek:

Als u een account bij Theater Sneek heeft, klikt u vervolgens op ‘inloggen met een account’.
Afbeelding1
U vult uw emailadres in en het u bekende wachtwoord voor deze account. Heeft of weet u het wachtwoord niet meer dan moet u een nieuw wachtwoord aanvragen. Onder de adresregels staat een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Met het u toegezonden tijdelijk wachtwoord kunt u inloggen om vervolgens zelf een nieuw zelfgekozen wachtwoord aan te maken.

Afbeelding2

Ook als u ingelogd bent met een bestaand wachtwoord, dient u een nieuw wachtwoord aan te maken. Dit is eenmalig.

Inloggen zonder account Theater Sneek:
Heeft u geen account bij Theater Sneek, dan kiest u ‘Ik wil een account aanmaken’.
Afbeelding3
Nadat u alle (verplichte) gegevens hebt ingevuld en op ‘inloggen’ klikt, dan beschikt u over een account met een geldig wachtwoord.

Mocht u vastlopen met het inloggen of met het bestellen van kaarten, dan belt u met 0515 - 431 400 of u stuurt een email naar kassa@cultuurkwartier.nl
De kassa van Theater Sneek is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11 tot 17 uur. Dit zijn tevens de tijden van de telefonische bereikbaarheid van het Theater Sneek.
Telefonisch reserveren van plaatskaarten is niet mogelijk.