Podcast

Beleef en beluister Bolswards Matthäus Podcast. 
In deze tweedelige podcast bespreken we met koorleden en dirigent Pauli Yap onze jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion - nu we hem voor het tweede jaar op rij niet voor u kunnen zingen. Luister de podcast vóór u naar onze volledige uitvoering gaat luisteren om nog meer te horen, of juist daarna om nog even na te genieten. U vindt de afleveringen hieronder. 
Aflevering 1:

Aflevering 2:

 

De podcast werd mogelijk gemaakt door:

Koorleden:

Dirigent:

Dirigent kinderkoor:

Audio-opnamen:

Interviews en montage:

Samenstelling en productie:

Hans van Beusichem
Inge Haagsma
Reinder Jan Postma

 

Pauli Yap

 

 

Hendrikje van den Berg

 

 

 

Maarten Bos

 

 

 

Daphne Smets

 

 

Hans Nieuwenhuijsen

 

 

Muziekfragmenten in deze podcast komen voort uit eigen opnamen van de Matthäus-Passion, opgenomen maart 2019 in de Martinikerk te Bolsward. Solisten die hun medewerking verleenden waren Heleen Koele, sopraan; Mirjam Schreur, alt; Jeroen de Vaal, tenor (evangelist); Leon van Liere, tenor (aria’s); Jelle Draijer, bas (Christus); Robbert Muuse, bas (aria’s). Sint-Vitus kinder- en jeugdkoor, Leeuwarden o.l.v. Hendrikje van den Berg; Jongerenkoor Lelielûd, Baard, o.l.v. Martijn van Dongen. De instrumentale begeleiding werd uitgevoerd door Barokorkest Eik en Linde uit Amsterdam. De algehele leiding was in handen van Pauli Yap.

Dit project (podcast en het ten gehore brengen van de live-uitzending van de Matthäus-Passion) is tot stand gebracht door de PR-cie van de OVB. 

De podcast is uitsluitend bedoeld om te beluisteren. Het is niet toegestaan om deze podcast of fragmenten daaruit te kopiëren of te downloaden. 

Wilt u onze vereniging steunen, word dan vriend van de OVB>>